torstai 4. helmikuuta 2016

Adler Elizabeth; Barcelonan katujen kuiske


Tämä oli oikeastaan ihan hirveä =). Niin kuin Nora Robertsia, mutta vielä paljon kamalampaa. Ja että miksikö sitten luen tällaisia? No ihan piruuttanikin. Tällaista ei voi ottaa vakavasti. Näköjään Adlerilla on jonkinlainen Malibun etsivät -sarja, jossa kaikki kirjat sijoittuvat johonkin erilaiseen eksoottiseen kohteeseen. En ole lukenut muita, mutta ei tämä ainakaan dekkarilta vaikuttanut.
Suuri maailmantähti Bibi Fortunata (voi yök mikä nimi =)) on vapautettu murhasyytteistä, mutta koko maailman silmissä hän näyttää edelleen syylliseltä. Siitä syystä Bibi katoaa, jättää lapsensa tädin hoitoon ja kukaan ei tiedä mistä etsiä Bibiä.
Paitsi etsivä Mac Reilly. Nääh. Macilla on silmäpuoli ja kolmijalkainen koira. Mitähän irtopisteitä tästä nyt pitäisi antaa. Kuvittelin koko kirjan ajan, miten tuo rampa koiraparka loikkii kolmella jalallaan eteen päin, nivelet ja lihakset kipeinä. Silmäpuolen olisi vielä kestänyt, mutta ei kolmejalkaista. Täytyy olla todella itsekäs tai ajattelematon, kun ei armahda tuollaista koiraa nukutuspiikille.
Nyt on kyllä niin, että lisää tätä sarjaa en lue, jos vain jotain muuta siedettävää löydän kirjastosta. Homma vain on niin, että luen ihan koko ajan ja minulla on pakko olla aina kirja kesken, tällaisiin tyhjäpäisyyksiin on helppo turhautua silloin, kun mitään mielenkiintoista ei ole osunut silmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti