sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Gillian Flynn; Paha Paikka

Edellisen Flynnin kirjan tapaan merkillinen rakennelma. En oikein tiedä tykkäänkö näistä vai en. Näköjään kuitenkin luen. Olen siis ainakin hyvin kiinnostunut ottamaan selvää.
Kirjan päähenkilö on Libby, jonka perhe murhattiin Libbyn ollessa lapsi. Syytteeseen joutui Libbyn veli Ben ja siihen suuri vaikutus oli Libbyn antama todistus.
Vuosia myöhemmin Kill Club - rikoksiin ihastunut järjestö ottaa yhteyttä Libbyyn ja haluaa selvittää, oliko Ben oikeasti syyllinen. Kirjassa palataan jotenkin aika vastenmieliseen menneisyyteen. Siis hyvin hyvin vastenmieliseen, tässä oli tulla raja vastaan. Kaikki henkilöt olivat niin raadollisia ja surullisia. Tuli jotenin paha mieli kaikesta. Voi puistatus.
Olen jo lainannut seuraavan Flynnin...


2 kommenttia:

  1. Luin Flynnin 'Kiltti tyttö'-kirjan ja petyin aivan hirveästi. Elokuva oli ehkä aavistuksen parempi (vaikken pidäkään Ben Affleckista). Taidan jättää tästäedes Flynnit väliin käytyäni lukemassa aiemman postauksesi 'Tervistä esineistä'.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo Kiltti tyttö -romaani oli nyt vuoden 2018 ensimmäinen kirja ja Helmet -lukuhaasteen avausromaani. Ensimmäinen puoli kirjaa oli hi-das-ta... meinasin lyödä hanskat naulaan. Sitten vähän parani ja sain luettua loppuun, mutta oli se joo aika pettymys. Ei selvästikään mun kirjailia tämä.

      Poista