sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Lars Kepler; Kaniininmetsästäjä

Aah, ihanaa. Tavallista tasokasta aitoa Joona Linna -dekkaria sen hemmetin kokeellisen Playgroundin jälkeen. Huokaisin helpotuksesta.
En yhtään muistanut ennestään, mihin edellinen Joona Linna -kirja eli Vainooja loppui. Mutta tämän alussa Joona oli ainakin vankilassa parin vuoden tuomiolla. Sieltä hänet tarvitaan avuksi, kun Ruotsin ulkoministeri murhataan kotonaan. Paikalla silminnäkijänä on prostituoitu, jonka palveluja ministeri on ostanut.
Käy ilmi, että kaniininmetsästäjällä on isompikin työsarka hänen raivatessaan pois epämieluisia kanssaihmisiä. Pian useampi kuin yksi kirjan henkilö saa kuulla puhelimessaan luettavan lastenlorua kymmenestä kaniinista... 
Pidin kirjasta ja nyt jännityksellä odotan, että pääsen lainaamaan seuraavan.

2 kommenttia:

  1. Joona Linna-sarja on yksi suosikeistani. Tosin sarja on tosi väkivaltainen, eikä sovi herkimmille lukijoille. Kirja kirjalta sarja raaistuu. Uusin oli jo siinä ja siinä, että pystyin lukemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, väkivaltaa ja raakuutta näistä kyllä löytyy. Saas nähdä, miten minun käy sen seuraavan kanssa =), nyt alkoi vähän pelottamaan. Yleensä kirjoissa oleva väkivalta ei ole haitannut, muu surullisuus ja lohduttomuus on pahempaa.

      Poista