keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Anna Quindlen; Vuodet kuin kuiskaus

Tartuin tähän Q-kirjaan kansikuvan perusteella. Ihan söpö, eikös. Tarina alkaa siitä, kun huoltomiehenä työskentelevä ja vankilasta päässyt Skip löytää portailtaan vastasyntyneen vauvan pahvilaatikossa. Kuulostaa hyvältä ja mielenkiintoiselta. Tarina jäi kuitenkin vähän ohueksi ja kirjan hahmot vieraan tuntuisiksi. Aiheesta olisi voinut saada irti enemmänkin. Nyt ei oikein menty mihinkään ääripäihin eikä herkullisiin syvyyksiin. Kiva pikku tarina ja se siitä, mutta en olisi jäänyt yhtään mitään paitsi, vaikka olisin jättänyt tämän lukematta.

5 kommenttia:

 1. Sinulla on huima lukutahti! Vau!

  Opiskeluvuosina minä luin runsas sata kirjaa vuodessa, mutta nyt pienen lapsen äitinä ei oikein aikaa ja keskittymiskykyä tunnu löytyvän. Ja kun lisäksi harrastan kirjeenvaihtoa, käsitöitä ja touhuilen muuta aikaavievää, niin lukeminen on jäänyt harmittavan vähälle. =/

  VastaaPoista
 2. Nuo varmistustekstit ovat muuten vaikeita! Siis se, joka täytyy kirjoittaa, jotta saan kommentin lähetettyä. En tiedä, onko minulla näössä vikaa vai mikä mättää, mutta en oikeasti välillä saa selvää, mitä kirjaimia minun pitäisi näpytellä. Puuh! =D

  VastaaPoista
 3. Joo, lukuvauhtini on jopa liian hurja. Valitettavasti laiminlyön kaikkia muita hommia, kun vaan pakenen todellisuutta kirjojen maailmaan. Siksi pakko kohta ruveta käsiksi tiiliskiviin.
  En tajunnut, että minulla on tässä sanavahvistus päällä! Iso kiitos sinulle, kun huomautit, sen ei todellakaan ole tarkoitus olla päällä ja testaan nyt itse uloskirjautuneena kommentoimista!

  VastaaPoista
 4. Tämä kirja herättää mieleeni ihania muistoja niiltä ajoilta, kun vielä vaeltelin päämäärättömästi kirjaston hyllyjen välissä ja bongailin kirjoja sattumanvaraisesti. Juuri mitään en Vuodet kuin kuiskaus -kirjasta muista, mutta minäkin taisin nappaista sen aikoinaan mukaani juuri kansikuvan ja kiehtovan nimen perusteella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansikuvallakin on tärkeä merkitys kirjassa, totta! Kunpa se olisikin aina edes jonkinlainen tae siitä mitä kansien välistä löytyy. No, ei tämäkään mikään huono ollut toki, ei vaan "niin" hyvä.

   Poista