torstai 24. elokuuta 2017

Roslund & Hellström; Kolme minuuttia
Olen lukenut aikaisemmin Roslund & Hellströmin Kolme sekuntia ja se toimi jo yksittäisenä romaaninaankin. Kolme minuuttia on jatkokertomus sille, mitä Kolmen sekunnin jälkeen tapahtui. Ei ehkä ihan yhtä hyvä ja koukuttava, mutta kyllä nyt on vertailukohdekin korkealla. Silti Kolme minuuttia  oli jännittävä ja mielenkiintoinen selvitymistarina huumerikollisessa Kolumbiassa, vehkeilyä harrastavassa USAssa ja Ewert Grensin Ruotsissa. Piet Hoffman on soluttautunut Kolumbian huumekartellin maailmaan ja haluaa ostaa sieltä poispääsyn vasikoimalla pahat pojat. Vaan kun omakin palli tutisee. Iso Paha Amerikka ei niin vaan lotkauta korvaansa jollekin ruotsalaishyypiölle, joka on joutunut kovan luokan tappolistalle. 
Muutama yäääk... ällöttävä kidutuskohtauksen kuvailu veti housunpuntit vähän velliksi...

Hauska nippeli: Ewert Grensin ihastuminen Kolumbialaisissa kahviloissa tarjottavaan aitoon Kolumbialaiseen kahviin ja muihin paikallisiin juomaherkkuihin. Tästä pidin.

- - - 

(Koska Photobucketin ominaisuus jakaa kuvia ulkopuolisille saiteille on muuttunut maksulliseksi, suurin osa vanhoista kuvista on kadonnut tästä blogista. En usko, että uploadaan kuvia uudestaan, koska lähinnä tämä toimii lukutilastona itselleni eikä blogissa varmaan kauheasti tästä syystä mieltään pahoittavia vierailijoita käy. Kärsin täydellisestä blogiähkystä, mutta rakastan tilastoja ja listoja, joten en voi tämän kirjablogin kanssa luovuttaa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti