perjantai 22. syyskuuta 2017

Nora Roberts; Valehtelija

Kun Shelbyn aviomies kuolee veneilyonnettomuudessa, Shelby saa niskoilleen karmivat velat. Asunnosta ei ole kuin velkaa, kaikki kalliit huonekalut on ostettu velaksi. Richard on tuhlannut suuria summia ylellisiin vaatteisiin, koruihin ja lomamatkoihin. Kaiken aikaa Shelby on luullut, että yltäkylläinen elämäntapa on tulosta Richardin vaurastumisesta liike-elämässä. Vaan korut eivät olekaan aitoja ja kaikesta on vain velkaa. Pian paljastuu muitakin seikkoja, jotka todistavat, että kaikki onkin ollut vain jonkinlaista kulissia. Hyvin jännittävä alku!

Shelby yrittää saada hulppean talon myyntiin ja lähtee tyttärineen lapsuudenkotiinsa Tennesseehen nuolemaan haavojaan. Elämä siellä on herttaista ja kaikki on niin makeaa, että tässä kohtaa vähän alkaa karmia =). Mutta tekeehän se sielulle hyvää lukea tällaisesta suloisen siirappisesta *pusi pusi* perhe-elämästä. Sitä Shelby tarvitseekin, sillä hänen kannoillaan on epämääräinen seuraaja ja monta vaaraa onpi eessä.

Tietenkin Shelby kohtaa myös sen *pusi pusi* miehen, joka on tietenkin komea ja taitava rakennusmies. Shelbyn veli on tietenkin poliisi ja äiti ja mummi (ja lapset ja kummi…) kaikki *pusi pusi* herttaisia kauneushoitolan työntekijöitä ja omistajia. Ja niin ihania ja suloisia ihmisiä, kuin olla vain saattaa. Kaikki on niin ihanan makeaa, että tämä oli melkein poikkeuksellista jo Robertsillekin =). Sitä pystyi vain lukemaan mykistyneenä.

Tarina oli kuitenkin aivan huiman jännittävä. Kyllä näitä mielellään lukee. Kunhan ei enää ikinä sellaista kuin hääsarja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti