perjantai 3. toukokuuta 2013

Nora Roberts; Enkelten putousReece pakenee traumoja aiheuttanutta menneisyyttään ja saapuu Angel's Fistin pikkukaupunkiin. Auto hajoaa ja hän joutuu majoittumaan hotelliin. Ja sitten Reece joutuu murhan silminnäkijäksi. Mutta kukaan ei usko häntä, traumatisoitunutta hysteeristä naista. Eihän mistään löydy ruumista, kukaan ei ole kadoksissa eikä kukaan muu ole nähnyt mitään. Mutta Reece on vakuuttunut, että joku on murhattu ja joku pikkukaupungin asukkaista on murhaaja. Vaan kuka?

Nora Roberts ei ole koskaan aivan huono (paitsi Valkeassa silkkiliinassa, joka oli niin avuton, että en tiennyt olisinko itkenyt vai nauranut), nämä ovat mukavan aikaa tappavia tarinoita. Pitkähän tämä oli ollakseen puoliromanttinen hömppäromaani ja vielä murhajuttukin. Mutta eteni silti vauhdikkaasti. Ainoastaan kirjan seksikohtaukset ärsyttivät, kuten ne aina tekevät.

Plussaa siitä, että Reece oli kokki; ruuanlaittoon, maustamiseen, tuoreisiin yrtteihin, paistamiseen ja valkosipuliin paneuduttiin asiaan kuuluvalla hartaudella.

2 kommenttia:

  1. Olen joskus aikoja sitten lukenut muutaman Nora Robertsin kirjan ja ne olivat ihan hyvää viihdettä - muistaakseni sopi hyvin, jos oli keskittymisvaikeuksia ja aivot vähän narikassa. Näitä pystyi silti lukemaan. Voisikin jossain vaiheessa lukaista jotain Robertsilta, kun viime kerrasta on tosiaan varmaan kymmenen vuotta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ihan samaa mieltä kanssasi, näistä kirjoista ei kai oikein voi olla tykkäämättä, niin helppolukuisia ja lempeitä. Mäkin tajusin, että sitten viime lukeman näitä on tullut vaikka kuinka paljon lisää ehkä n. viimeisen kymmenen vuoden aikana.

      Poista