sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Clare Mackintosh; Annoin sinun mennä

Ensimmäiset puoli kirjaa oli tavallista hyvää dekkaria, sitten pakka räjähti ihan silmille ja loppupuolikas oli huippu-hyytävän jännittävää, jota ei suorastaan voinut kestää! Tämä oli parhaita tai ihan paras tänä vuonna lukemani dekkari-trilleri. 
Kirjan alussa 5-vuotias lapsi jää auton alle ja kuolee. Kuski pakenee paikalta. Rikoskomisario Ray Stevens haluaa saada syyllisen kiinni, mutta ei onnistu. Kukaan ei ole nähnyt mitään ja mitä pidemmälle aika kuluu, sitä epätodennäköisempää on tavoittaa kuolemantuottamukseen ja liikennepakoon syyllistynyt kuski.

Poikansa menettänyt Jenna Gray pakenee suruaan maaseudulle Walesiin. Mutta menneisyys piinaa häntä. Lukija saa kokea kaikkien aikojen ällistyttävimmän juonenkäänteen. Ja piinaavaa jännitystä.

Ray Stevensin ja kollega-Katen siviilielämä oli vähän latteaa ja kliseemäistä, mutta onneksi siitä kertovat luvut tasapainottivat piinaa, joka kohotti verenpaineen huippulukemiin muissa kirjan luvuissa. Huh.4 kommenttia:

 1. Jeps, tämä oil kyllä tosi hyvä ja juonenkäänne todella yllättävä.
  Luin vastikään tämän kirjan uudestaa ja sekin toimi tosi hyvin ,vaikka tiesi koukun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tällä tavoin yllättäviä koukkuja soisi olevan dekkareissa enemmänkin! Odotan edelleen sitä kaksois-bluffia, jossa se ensimmäinen ja liian todennäköisenä pidetty ratkaisu onkin lopulta sittenkin se oikea =). Rakastan kieroutta.

   Poista
 2. Tämä oli hyvä. Sata sivua oli tylsää, mutta sitten kiihtyi ralliksi.

  VastaaPoista