keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Annamari Marttinen; Kuu huoneessa

Kuu huoneessa kertoo hupaisan tarinan luontaistuotteisiin ja vaihtoehtohoitoihin ym. huuhaa-tieteeseen hurahtaneesta perheenäidistä. Tällaiset kirjat ovat hauskoja, kun ne antavat lukijalle sellaisen "niinpä, kyllä minä tiedän" -elämyksen. Eli lukijan on helppo nyökytellä kirjailijan kanssa yhdessä tuolle hurahtaneelle Katjalle. Ehkä meistä jokainen tuntee oman terveysterroristi-itupirkon ja mielessään pitää tätä vähän hulluna. No, ilmeisesti Katjalle aloitettiinkin sitten mielialalääkitys, mikä oli kyllä varsin kohdallaan =). Hieno kirja; ei yhtä hyvä kuin Mistä kevät alkaa, mutta parempi kuin Valkoista pitsiä, mustaa pitsiä.

2 kommenttia:

  1. Tykkään Marttisen kerronnasta, mutta olen vierastanut tätä kirjaa aiheen vuoksi... Jotenkin kaikki nuo hurahtamiset ja mielialalääkitykset... Pitääpä käydä lukemassa myös juttusi kirjasta Mistä kevät alkaa, se voisi olla seuraava Marttiseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aihe ei ollut minullekaan mitenkään läheinen tai kiinnostava, mutta ehkä juuri siksi pidin tästä niin paljon. Sain rauhassa "ulkopuolisena" nauraa kirjan hurahtaneelle päähenkilölle. Ei ollut liian omakohtaista kokemusta, enkä tuntenut että pilkka osuu omaan nilkkaan. Vai tuntuukohan kenestäkään... ei kai kukaan oikeasti tunnusta olevansa yhtä hullu kuin päähenkilö =).

      Poista