maanantai 14. toukokuuta 2012

Kathy Reichs; Maanantain murheet

Pizzerian kellarista löytyy kolmen eri vainajan luita. Tempe Brennania tarvitaan taas tutkimaan löydöksiä. Kuivaa asiatietotoa luiden iän määrittelyistä, laboratoriotutkimuksista, herkullisempia ihmissuhdekuvioita Tempen ja Ryanin kesken ja jälleen kerran sankaritar saa kotiinsa kutsumattomia vieraita. Aika paljonhan nämä noudattavat samaa linjaa, kun luet yhden, olet lukenut kaikki. Taattua tasalaatua kuitenkin, kuten Reichs aina.
Löytyneiden luiden tarina vie tälla kertaa kidnapattujen tyttöjen ja vankeudessa pidettyjen seksiorjien maailmaan. Aika karmivaa. Onhan näitä juttuja putkahdellut oikeassakin elämässä aina silloin tällöin tietoisuuteen, voi puistatus.
En kauhesti pidä näistä Reichsin kirjojen kansista, ne ovat jotenkin pimeitä ja vaikeaselkoisia. Eivät ollenkaan houkuttelevia.

4 kommenttia:

 1. Sinulla on kyllä ihailtavan kova lukutahti! Minulla lukeminen jumittaa entisestään, kun taapero on keksinyt iltavalvomisen, eikä omaa (luku)aikaa juuri ole. Aikansa kutakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko tässä mitään ihailtavaa, olen pahasti addiktoitunut, nyt on sellainen kausi. Laiminlyön valitettavasti ihan oikeita hommia ja pahasti, kun istun vaan nenä kirjassa. Aamukahvilla, kahvitunnilla, lounasaikaan, ruokaa laittaessakin luen, illalla sängyssä... En tiedä miksi elämäni kulkee tällaisissa sykleissä, joskus taas on ollut niitä lukemattomia vuosia.

   Poista
 2. Hei, blogissani on sinulle haaste:

  http://sininenlinna.blogspot.com/2012/05/2-x-11-kysymysta.html

  VastaaPoista