sunnuntai 9. elokuuta 2020

Eppu Nuotio; Elämänlanka

 

Kävi niin hassusti, että nappasin tämän Ellen Lähde -sarjan viimeisimmän kirjan, vaikka en ole lukenut vielä niitä kahta edellistäkään. Noo, jos siitä jotain positiivista löytää, niin ainakin sen, että sosiaalisessa mediassa tämä viimeisin on arvioitu heikoimmaksi, joten jos jaksan jo tämänkin lukea, niin miksikäs sitten en kahta ensimmäistä. Ja jaksoinhan minä tämän lukea. Ei mitään huikeaa iloittelua ja super-jännää, vaan leppoisaa ajankulua ja viihdettä.

Tämä on näyttelijä-kolmikon jännitystarina. Johannes Svärd on ohjaaja, jolla on ex-vaimo Elke ja nyk vaimo Aino, eikä kaikki ole niin hehkeää ja siloista, kuin julkisivu antaa ymmärtää. Kuuntelin kirjasta puolet ja luin e-kirjana puolet. Nyt en suoraan sanottuna muista, mikä Ellen Lähteen osuus koko tarinassa oli, vaikka lopetin kirjan vain muutama tunti sitten. Hm... ei kai mikään. Tämmöinen helposti luettava kesäkirja, josta ei jäänyt oikein päähän mitään. Tai kyllä jotain jäi; lopussa koettiin pieni kohauttava paljastus siitä, mitä oikeasti olikaan tapahtunut. Sellainen pikku twisti.


2 kommenttia:

  1. Mä olen tykännyt näistä Eppu Nuotion Ellen Lähde -kirjoista. Jotenkin sellaista helppoa ja mukavaa luettavaa. Tai tykkään ylipäätään Eppu Nuotion kirjoista, mutta jostain syystä myös nämä ovat kolahtaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt olen lukemassa sitä tämän sarjan kakkososaa, Anopinhammasta ja täytyy sanoa, että siitä pidänkin enemmän, kuin tästä. Nuotion muista kirjoista olen pitänyt kyllä; Pii Marin sarjasta ja Peiton paikka-sarjasta. Nämä ovat tosiaan ihanan vaivattomia ja mukavia luettavia.

      Poista