torstai 16. tammikuuta 2020

Viveca Sten; Sotilaiden salaisuudet

Aivan parasta dekkarisettiä taas. Helppolukuista ja sujuvaa Viveca Steniä Sandhamn -sarjan neljännessä osassa Sotilaiden salaisuudet. Pidän näiden kirjojen rytmistä, sillä luvut ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, näin voi kesken ruuanlaiton tai minkä tahansa kotipuuhan lomassakin lukea aina yhden tai pari lukua eteenpäin. 
Tässä kulki taas kaksi tarinaa rinnakkain, menneisyydessä nimettömän minä-kertojan kauhistuttavat simputus-muistelmat rannikkojääkärikoulutuksesta ja nykyhetkessä yhden, kahden, kolmen ja lopulta jäiköhän neljään nämä murhat... Armeijan simputukset olivat raskasta luettavaa, ne olivat niin ahdistavia, mutta onneksi niitä oli vain lyhyitä pätkiä kerrallaan.
Thomas Andreasson on palannut edellisessä kirjassa tapahtuneen onnettomuuden jäljiltä takaisin poliisin hommiin ja nyt perhe-elämäkin on saanut uutta potkua, sillä he ovat jälleen löytäneet toisensa ex-vaimo Pernillan kanssa.
Nora Linden avioero alkaa olla valmis ja hänellekin kuuluu pitkästä aikaa vähän parempaa. Viveca Stenillä on jännä ote: Murder mysteries meet chick lit.

Helmet 2020 -haaste: 
9. Kirjassa kohdataan pelkoja
ja
Popsugar 2020 -haaste: 
33. A book with at least a four-star rating on Goodreads

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti