perjantai 14. lokakuuta 2022

Nora Roberts; Valkea silkkiliina

 

Luin Valkean silkkiliinan joskus todella kauan sitten, ja muistan etten pitänyt kirjaa mitenkään kovin kummoisena. Silloin nautin enemmin Robertsin romanttisista tarinoista ja vähemmän jännäreistä. Nyt uudelleen luettuna tämä oli ihan mukava tarina. Washingtonia piinaa sarjamurhaaja, joka tappaa naisia ja jättää papin valkoisen liinan näiden päälle. Etsivä Ben Paris yrittää selvittää murhaajaa ja poliisi saa apua psykiatrilta. Kirjassa viehättävä psykiatri Tess Court on seksikäs blondi, joten mikäs sen paremmin sopii kirjan kansikuvaksi, kuin seksikäs mustatukka. Kirjassa on pääparin välistä romantiikkaa ja se tuttu aihe: kun neito on pulassa, ritari saapuu pelastamaan.

2 kommenttia:

  1. Muistan myös aikoinaan tykänneeni tästä kirjasta. Mulla on ollut juuri toisin päin: olen tykännyt Robertsin jännäreistä ja fantasiakirjoista, mutta puhtaat romantiikkakirjat taas on jääneet aina kesken. Eve Dallas -kirjat on edelleen mun lemppareita Robertsilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan: Eve Dallas! Miten olinkaan unohtanut tuon sarjan, muistaakseni kaksi olen siitä lukenut. Pitää ensi tilassa jatkaa sitä =).

      Poista