perjantai 14. syyskuuta 2018

Mari Jungstedt & Ruben Eliassen; Tummempi taivas


Koska siitä on varmaan jo kuukausi, kun luin Jungstedt & Eliassenin kirjoittaman dekkarin Tummempi taivas, en meinannut millään muistaa kirjan tapahtumia. Enkä mitään muutakaan siitä. Ehkä tämä kertoo jostain. Jostain sellaisesta, että kirja ei ole kovin merkittävä tai valovoimainen. No, sitten kun vähän verryttelin muistiani, niin muisti alkoi palailla pätkittäin. Ja auttoi siihen googlettaminenkin, että mikäs ihmeen dekkari se tämä nyt olikaan. Ai niin! Tämä oli se Kanariansaarille sijoittuva!
Sara Moberg on Gran Canarialla toimivan ruotsalaislehden toimittaja. Ja hän aikoo saada jymyjutun siitä, kun paikallisen joogakeskuksen vieras, ruotsalainen Erika, löytyy murhattuna rantakallioilta. Paikallisen poliisitoimen lisäksi murhajuttua tutkii ex-poliisi, norjalainen Kristian Wede.
Olihan tämä ihan kelpo dekkari, ajanvietettä parhaimmillaan, joskaan ei tosiaan mikään häikäisevä ja mieleenjäävä opus. Tietenkin aion jatkaa sarjan parissa, jos tätä lisää ilmestyy. Ei kannata jättää yhtään dekkaria lukematta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti