torstai 15. elokuuta 2013

Nora Roberts; Jotain uuttaNo huh huh, olipas makeaa siirappia. Olen pitänyt Robertsin jännittävämmistä ja vähän vakavammista aiheista enemmin. Siinä missä ne ovat kunnon jännäreitä, niin tämä on ihan täysin romanttista hömppää. Huh huh vielä toistamiseen. Ja vielä häitä ja morsiamia, voi kauhistus. Inhoan häitä. Roberts vaan on niin hyvä kirjoittaja, että ei ollut mitään vaikeuksia selvitä edes näin makeasta kirjasta, vaikka välillä ihmettelin itseäni, että luenko nyt todella taas kerran seksillä siivitettyä romanttista hömppää.
Seksikohtaukset olisi kyllä todella saatu jättää pois kokonaan, edelleen totean, että kirjojen kiintiöseksi on pahinta mitä tiedän. Yäk. Mutta jos tästä kirjasta olisi viety kaikki seksikohtaukset, niin mitä jäljelle olisi jäänyt? Vain puolet ja kun seksikohtauksineenkin tämä oli nopea välipala, niin eihän siinä olisi ollut mitään järkeä.
Tietenkin aion lukea myös morsiussarjan muut osat, täytyyhän minun tietää miten niissä käy!

2 kommenttia:

 1. Hahaa, taisin löytää kaltaiseni, minäkin INHOAN häitä!! Sanoo rouva joka juuri muutama viikko sitten meni naimisiin. No, eipä ollut mitään muuta häihin liittyvää juttua meidän juhlissamme kuin se itse vihkiminen, ja sekin oli 2 minuuttia kestävä siviilivihkiminen. Vieraatkin oli kutsuttu "navettabaarin avajaisiin". Täältä voi tirkistellä meidän juhlahulinoita: http://nannenturinat.blogspot.fi/2013/09/juhlahumua.html

  Olen samaa mieltä, että Nora Robertsin "vakavammat" kirjat on paljon parempia. Tykkään lukea hömppää, mutta liian hömppä on aina vähän liian hömppää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lukaisemassa hauskat navettabaarin avajaiset =). Juu sellainen ihme häämania on tosi rasittavaa. Niin kirjoissa kuin elävässä elämässäkin.

   Poista