torstai 18. marraskuuta 2021

Lucinda Riley; Helmen sisar


 Helmen sisar kertoo CeCen tarinan, jatkaa suoraan siitä mihin edellinen kirja Tähdestä jäi. Jotenkin pidin sairaana näiden kahden yhteen kasvaneen sisaren suhdetta toisiinsa. He nukkuivat samassa sängyssä ja olivat jotenkin liian... läheisiä ja ripustautuneita toisiinsa.

CeCen tarina vie lukijan mukanaan historialliseen (ja nykyajan) Australiaan, missä Kitty McBride avioituu rikkaaseen helmenkalastussukuun. Sitten on rakkaussuhteita ja paljon aboriginaali-paatosta. Jotenkin tämä jäi hivenen kaukaisemmaksi. Kirja ei missään nimessä ollut huono, mutta ehkä toistaiseksi heikoin näistä Seitsemän sisarta -sarjan kirjoista. Australian paprikanpunaisessa luonnossa CeCelle lopulta aukeaa oma menneisyyteensä ja sukunsa.

2 kommenttia:

  1. En ole uskaltautunut näiden kirjojen pariin, kun ovat niin mahdottoman paksuja. Ehkä jonain päivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ovat paksuja, mutta teksti on painettu jotenkin harvaan, vai sanotaanko sitä ladonnaksi - on jotenkin nopeampi lukea kuin sivumäärästä olettaisi. Itse tosin olen lukenut paperiversiona vain yhden ja muut e-kirjaversiona. Ja ei nämä nyt niin huippuhyviä ole, että mitään menettäisi jos ei ikinä lue. Ihan mukiinmeneviä tarinoita kyllä.

      Poista