tiistai 8. marraskuuta 2022

Danielle Steel; Petos


 Petos oli kyllä yksi tämän vuoden huonoimpia lukemiani kirjoja. Ei sentään niin huono, että olisin jättänyt sen kesken, mutta sellainen läpi-rämmittävä räpellys kylläkin. Suoraan sanottuna aika hirveä. Päähenkilö on Tallie Jones, huippuelokuvien ohjaaja, satumaisen rikas ja satumaisen kaunis ja satumaisen menestynyt ja satumaisen... voi plääh. Kirjan ensimmäiset neljä lukua muistuteltiin koko ajan, että Tallie on upea kaunis seksikäs ilmestys, vaikka käyttää vain halpis-tennareita, eikä harjaa hiuksiaan ja pukeutuu vanhoihin farkkuihin ja virttyneeseen t-paitaan. Kun taas Tallien ihana seksikäs upea avustaja ja ystävä on yhtä kaunis, mutta pukeutuu häkellyttävän kalliisiin muotiluomuksiin. Ja sitten samaa muistuteltiin seuraavassa luvussa. Ja sitä seuraavassa. Ja sitä... Mutta rikkauksista ei ole iloa, jos lähipiiristä joku pettää. Kun tilintarkastuksessa käy ilmi, että joku on kavaltanut Tallien rahoja ja vuosikausia. No niin... ja sitten mentiin. Höttöä. Sitä.


2 kommenttia:

  1. Steel ei varsinaisesti taidakaan kirjoittaa muuta kuin melkoista hötöä. Hömppääkin voi kirjoittaa hyvin, ikävää että tämä teos nyt oli huono.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä niin totta. Muistelen joskus ihan nuorena lukeneeni Steelejä ja ihan kuin ne olisi ollu parempia? Onkohan aiheet loppuneet, vai oma maku vaan niin muuttunut =)

      Poista